Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Rial

Rial ili, punim imenom Rial Leichmetallfelgen nemačka je firma čiji je glavni deo proizvodnje fokusiran na naplatke za gume. Na tržištu je firma prisutna preko trideset godina, a svetsku slavu je stekla pojavom na prestižnom trkačkom natjecanju Formula 1. U svojoj proizvodnji poštuju mnoge evropske i međunarodne standarde, posebno su ponosni da prilikom testiranja te bojanja naplataka ne koriste živu. Skladno tome, kompanija brine za svoje zaposlenike, ali takođe ulaže napore i za zaštitu okolice.

U proizvodnji imaju najsuvremenije radne mašine, na primer visoko tehnološke CNC mašine, kvalitetu finalnog proizvoda ispituju čak i rendgenom! Kod testiranja takođe nastoje dodati više težine nego što je potrebno na određeni naplatak, a sve kako bi se povećala izdržljivost. Preduzeće je takođe ponosno i na svoju online trgovinu koja je uređena tako da kupac u bilo kojem delu sveta na najbrži mogući način dobije naručeni proizvod, a u tome se koriste čak i sistemom radio skeniranja. Firma takođe na naplatke stavlja i TPMS – Tyre Pressure Monitoring Systems ili – sistemi za praćenja pritiska u gumama, koji znatno povećavaju bezbednost u prometu, ali takođe i smanjuje potrošnju goriva. Prema regulativi EU sva nova vozila proizvedena od 2012. pa na dalje moraju imati TPMS te tvrtka Rial ugrađuje taj sistem na svoje naplatke.

Rial proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope