Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Romix

Romix ili punog naziva Romix Company Sp. z. o. o. poljska je firma sa sedištem u Varšavi koja je nastala 1991. godine te se želi nametnuti kao glavni igrač na tržištu Istočne Evrope u smislu delova za vozila koji se koriste kao zatezači i spone. Trenutno se bave plasiranjem i prodajom najrazličitijih sitnih delova, spona, veza, zatezača za vozila svih vrsta, kako originalnim, tako i zamenskim. Posao im poslednjih godina ide jako dobro, imaju oko pedesetak zaposlenih te su najavili izgradnju nove središnjice preduzeća koja bi trebala biti gotova 2015. godine.

Trenutno sarađuju sa 18 proizvođača ovih delova koji su smešteni u najrazličitijim delovima sveta te imaju oko 1,600 vrsta najrazličitijih zatezača i spona za vozila. Delovi su to koji se koriste na svim vrstama evropskih, američkih i azijskih automobila, osim za automobile plasiraju i slične proizvode koji se koriste kod izrade čamaca te nameštaja. Kupovina njihovih proizvoda maksimalno je olakšana jer su svi sitni delovi pakovani po 5, 10 ili 25 komada po pakovanju te uvedeni pod posebnim brojem kako ne bi bilo zabune. Uz istočnoevropsko tržište, snabdevaju i Nemačku, Veliku Britaniju, Norvešku. U ponudi takođe imaju i hromirana slova te slične ukrase koji se koriste za estetsko poboljšanje izgleda vozila.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope