Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Sava

Slovenački brend gume Sava u poslednje vreme pretrpeo je dosta promena. Iako tradicija proizvodnje gumenih proizvoda i guma datira iz 1920. godine, kompanija Goodyear Dunlop Sava Tyres, koja danas prodaje gume Sava, preuzela je proizvodnju Sava guma u Kranju 2004. godine. Goodyear ima 90 godina iskustva u industriji guma i danas zapošljava oko 70 000 radnika u 52 fabrike u 22 zemlje širom sveta.

Slovenačka fabrika u Kranju proizvodi gume visokih kapaciteta za putničke automobile, poluteretna vozila, teretna vozila, kao i gume za građevinske, industrijske mašine i motorne gume. Goodyear Dunlop Sava Tyres uživa visok ugled u Sloveniji i širom sveta, jer se može pohvaliti tehnološki naprednim gumama koje daju izvanredne rezultate testiranja guma i veruju im mnogi vozači. Kako teže neprekidnom napretku i poboljšanju, mogu se suočiti s jakom konkurencijom na tržištu gume. Prodajni program fabrike Kranj uključuje ne samo gume marke Sava, već i gume Goodyear, Dunlop, Fulda i Debica.

Gume Sava dostupne su u tri verzije: letnje, zimske ili sezonske gume. Većina guma Sava prodaje se u Evropi, a neke i u drugim zemljama sveta.

Sava proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope