Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Selenia

Među poznatijim proizvođačima ulja za vozila na našem tržištu svakako je Selenia, talijanska firma. Osim proizvodnjom ulja za klasične automobila, firma se bavi i proizvodnjom ulja za industrijske mašine, radne mašine, poljoprivrednu mehanizaciju te motor kotače. Dakle, doista nudi širok raspon ulja. Firma je nastala davne 1912. godine kao ogranak tada automobilskog diva Fiat te je proizvodila ulja isključivo za vozila koja su dolazila iz ove fabrike. Osamdesetih godina prošlog veka firma se počela širiti i dalje od Italije te i dalje od samog Fiata pa je tako osnovan prva kancelarija u Brazilu. 2000. godine tvrtka je kupila američku kompaniju Viscosity Oil, tadašnjeg lidera i vlasnika najmodernijih tehnologija u preradi ulja te je tako Selenia postala svetski lider u proizvodnji ulja za poljoprivredne mašine.

 

Nakon ove akvizicije, firma je kupila još nekoliko drugih proizvođača ulja te se nametnula kao važan tržišni igrač. Firma osim u nove tehnologije također mnogo ulaže u kvalitetu svojih proizvoda te prilikom proizvodnje poštuje najvažnije svetske sertifikate kakvoće. Osim za Fiatove automobile, Selenia ulja koriste se i za automobile Dodge, Jeep, Chrysler, Alfa Romeo i Lancia. Radi se o firmi koja usprkos godinama krize beleži stabilnost i rast te je sasvim izvesno da ćemo za nju čuti još mnogo puta u budućnosti.

Selenia proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope