Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Sidem

Sidem je brend prisutan na tržištu već preko osamdeset godina i to ga ćini jednim od najstarijih brendova kada se radi o proizvodnji delova za šasiju. Najveći deo proizvodnje fokusiran je na upravljački deo na vozilima te s ponosom ištiću kako imaju najveći izbor ovakvih delova na celom tržištu Evrope. Imaju preko 400 zaposlenih te zatvoreni krug istraživanja, testiranja, proizvodnje i distribucije sve do službe za korisnike. Ovo preduzeće koja mnogo ulaže kako u nove tehnologije tako i u nove delove koje pokušava razviti. Firma je nastala davne 1933. godine i to kao porodična kompanija te je takva ostala i do danas.

 

Kažu kako je sve nastalo kao mali porodični posao, ali sa ambicijom da se pretvori u multinacionalni, u čemu im je i uspeo. Prvi proizvodni pogon van Belgije otvoren je 1991. godine i to u Mađarskoj. Sedište kompanije je u Bruxellesu. Sidem mnogo ulaže u ekologiju, odnosno u obnovljive izvore energije, najviše u solarnu energiju pa tako velik deo energije za proizvodnju u svojim proizvodnim pogonima dobivaju upravo na ovaj način. Osim ovoga, u svakodnevnim aktivnostima pokušavaju smanjiti uticaj na okolinu, bilo u proizvodnji, tako i distribuciji svojih finalnih proizvoda.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope