Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Simoni Racing

Simoni Racing talijanska je firma sa sedištem u gradu Mirabello, a bavi se plasiranjem auto opreme interijera i eksterijera za vozila, kako za klasična, tako i za sportska. Tako u ovoj firmi možete nabaviti razne spojlere i felne, potom tepihe, navlake za volane, kvake, navlake za sedala kao i sama sedala, i da ne nabrajamo dalje. Dakle, radi se o proizvodima koji svakom vozilu daju osobni pečat vozača ili njegovog vlasnika, nešto po čemu će se vaše vozilo razlikovati od bilo kojeg drugog vozila na cestama. Na primer, posebno su ponosni na svoju kolekciju navlaka za menjaće, a radi se o navlakama, odnosno glavi menjača u obliku najrazličitijih ljudskih lobanja, kostura.

 

Tu je i nezaobilazna Pink kolekcija, u kojoj sve za vaše vozilo možete pronaći u omiljenoj pink (ružičastoj) nijansi – na primer navlaka za volan, navlake za sedala, mirisi, navlaka za menjač, itd. Simoni Racing je tvrtka koja definitivno diše neodoljivim talijanskim šarmom, a između ostalog snabdeti će vas i najrazličitijim antenama za vašeg limenog ljubimca. Preduzeće je u javnosti prepoznatljivo po svom godišnjem kalendaru koji je prepun lepih žena i koji se snima baš svake godine te takođe po sudelovanjima na trkaćem natjecanju Trofeo Maserati.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope