Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

SRL

SRLine je brend kojeg je osnovala poljska kompanija Polcar, a bavi se proizvodnjom originalnih i zamenskih delova za najrazličitija vozila. Kada je kompanija stvarala ovaj brend, želela je proizvode koji su kvalitetni, a opet dostupni širokoj masi kupaca. Tako je nastao veoma zanimljiv niz proizvoda koji privlači sve više kupaca jer se pokazalo da su trajni, pouzdani te efikasni.
 
SRLine zapravo je skraćenica za Selected Replacement Line, proizvodi pod ovim brendom moraju prolaziti poznate testove kvalitete kao što su TÜV i AMTAC te slične. Na današnjem globalnom tržištu originalni delovi obično se proizvode kod određenih kompanija koje su ugovorom vezane uz originalnu kompaniju za koju proizvode, a to u konačnici stvara veoma skupe delove. Upravo je SRLine stvorio mogućnost da se nabave originalni delovi po povoljnijim cenama nego što su obično na tržištu. SRLine dijelovi proizvode se već godinama u fabrikama u kojima su se već i pre proizvodili originalni delovi evropskih marki vozila te svi delovi s ovom oznakom imaju opis 'selektivni originalni delovi'. Jednostavnim rečnikom, SRLine delovi imaju kvalitetu jednaku originalnim delovima za vozila, što garantuju dugotrajni testovi te minimalne reklamacije na proizvode. Ovo je visok kvalitet koju si možete priuštiti, kako vole reći u kompaniji.
 

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope