Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Tenzo-R

Preduzeće Tenzo-R je poljskih korena, a svoje proizvode plasira širom Evrope i sveta. Osnovna delatnost ovog preduzeća je proizvodnja i distribucija visoko kvalitetnih naplataka za automobile, pre svega za automobile sportskog tipa. Međutim, osim naplataka, preduzeće se bavi i proizvodnjom različitih vrsta sijalica za vozila, na primer obične LED sijalice za automobile te parkirne sijalice. Pun naziv kompanije je Tenzo-R Racing Sports tako da već i prema tome možemo zaključiti na čemu je fokus proizvodnje u njihovim fabrikama.

 

Naplaci koji dolaze iz ovog preduzeća izrađeni su u nekoliko nijansi tako osim kvalitetom itekako pozornost plene i svojim izgledom. U ponudi imaju nekoliko kolekcija naplataka, na primer kolekcije Turismo, Tracer, Meister, Project 7, Cuzco, TENSPEC, Type-M, DC-6, DC- 5, GT-6, i tako dalje. Posebno su ponosni na kolekciju Japan Racing Wheels, a radi se o naplacima veoma visoke kakvoće koje nude jačinu i izdržljivost naplataka širih promera, iako se zapravo radi o naplacima uže izvedbe, a uz ovo neki od njih su izrađeni u posebno atraktivnim bojama, kao što je na primer zlatno žuta. Dakle, želite li ekstra naplatke za svoje vozilo sportskog izgleda i performansi, Tenzo-R je preduzeće gde ćete ih pronaći.  

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope