Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Tomason

Tomason je nemačka kompanija koja se bavi proizvodnjom naplataka za mnoge vrste vozila, a ovom se delatnošću bave više od 25 godina. Firma je smeštena u nemačkom gradu Essenu. Godinama su se bavili kooperativnom proizvodnjom sa drugim proizvođačima da bi se u konačnici odlučili na vlastite proizvodne pogone, sve kako bi izbegli eventualne pogreške koje su se javljale pri ovakvom načinu poslovanja. Jedna od najpoznatijih linija Tomason naplataka pojavila se pod imenom TN1 i odmah je pronašla svoje mesto pod suncem, firmu Tomason smestila među najvažnije svetske igrače kada se radi o naplacima.

 

Usledile su nove serije TN3, potom TN4, TN5, TN6, TN8, TN9. Firma konstantno ulaže u nove tehnologije, a posebno je poznata po obojenim naplacima koji nisu samo nešto što poboljšava performanse već i znatno utiču na sam izgled vozila. Kako možemo i zaključiti upravo se izgled naplataka najviše ceni na raznim trkaćim natjecanjima pa stoga ni ne čudi da je tvrtka sudelovala na velikom broju njih, kao i na velikom broju izložbi automobila, primjerice bili su i u našem susedstvu, u Ljubljani. Tvrtka ima i veoma razgranate odnose sa javnošću putem raznih društvenih mreža i sličnih kanala te spremno odgovara na zahteve kupaca.

Tomason proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope