Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Tomtom

Kompanija TomTom je osnovana 1991. godine, u osnovi je holandska start-up kompanija koja je prerasla u višenacionalni, svetski brend. TomTom je počeo sa razvojem B2B softvera za mobilne aplikacije i PDA uređaja za potrošače 1991. Ubrzo nakon toga, TomTom je postao lider na tržištu softvera za PDA sa navigacijskim aplikacijama, a 2002. počeo je da prodaje potrošačima širom Evrope opremu za jednostavnu upotrebu, koja je takođe bila cenovno pristupačna.

U kompaniji TomTom dizajniraju i razvijaju inovativne proizvode, čineći ih poznatim kao lidera u proizvodnim područjima navigacije i mape. TomTom takođe pravi GPS sportske satove, kao i razna rešenja za upravljanje brodovima.

Imaju više od 4.600 zaposlenih, 58 kancelarija u 35 zemalja širom sveta, a više od 670.000 profesionalnih vozača koristi njihove navigacije.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope