Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Topla

Topla akumulatori dolaze nam iz kompanije TAB smeštene u Sloveniji, koja je nastala 1965. godine iz Rudnika Mežica Holdinga, koji ima istoriju dugu čak 350 godina. Prvih petnaest godina TAB je bio u vlasništvu švedske kompanije Tudor, nakon toga se osamostalio te danas proizvodi najrazličitije moderne akumulatore za vozila u postrojenjima u kojima ima oko 900 zaposlenih. U Sloveniji preduzeće ima dva postrojenja, u jednom proizvodi olovo za akumulatore, dok u drugom proizvodi akumulatore pod brendovima Topla, Vesna, Starter Vesna i TAB i godišnji kapacitet tvrtke je od 2 do 2,5 milijuna akumulatora.

 

Osim ovih postrojenja, firma ima i dva u Makedoniji. U jednom proizvodi akumulatore, oko 1,5 milijuna godišnje marke Vesna i Starter Vesna, dok se u drugom se bavi recikliranjem olova od starih akumulatora. Akumulatori iz fabrike TAB poznati su širom Evrope i Azije te Amerike. Firma stalno pokušava biti bolja od konkurencije te ulaže u nove proizvode i tehnologije proizvodnje. Posebno su ponosni na svoje akumulatore koji su tako dizajnirani na onemogućuju bilo kakvo curenje kiselina iz unutrašnjosti van, u automobil, ali i u prirodu kad se akumulator jednom izvadi iz vozila. Firma mnogo ulaže u ekologiju, odnosno kada ste kod njih vratili stari akumulator, znat će te da je zbrinut po svim propisima i normama.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope