Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Tristar

Tristar je jedan od zaštitnih znakova kompanije Deldo Autobanden N.V., jednog od najvažnijih evropskih prodavca guma. Osnovana 1973. godine u Belgiji, kompanija ima godišnji prihod od 320 miliona evra (približno 7,5 miliona guma). On distribuira više od 35 različitih brendova, od kojih je 6 njegovo. Gume se proizvode u specijalnim fabrikama u ime i na račun Deldo-a, koji ih prodaje direktno širom sveta. Sedište Delda je u luci Antverpen, sa skladištem od 70.000 m2. Grupa specijalizovanih tehničara planira da proizvede privatne brendove poput Tristara i pažljivo proveri kvalitet svojih guma.

Tristar je najnoviji privatni brend Deldo Autobanden N.V., lansiran 2014. godine. Brend Tristar postiže komercijalni uspeh zahvaljujući Deldovim velikim ulaganjima. Uspeli su da po povoljnim cenama prodaju gume po najstrožim standardima kvaliteta. Glavne karakteristike guma Tristar su: maksimalno prijanjanje na suvim i vlažnim površinama, minimalna buka, mala potrošnja goriva i maksimalna stabilnost.

Tristar proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope