Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

TRW

Preduzeće TRW je globalni lider u automobilskoj bezbednosti. Prošle godine firma je imala prodaju vrednu 17,3 milijarde dolara i to ju je svrstalo među najvažnije svetske poslovne igrače. Kompanija ima oko 65,000 zaposlenih na 185 lokacija širom sveta. Proizvode pojaseve za vezivanje, vazdušne jastuke, volane, kočione sisteme te svojim proizvodima opskrbljuju oko četrdeset vodećih svetskih proizvođača automobila i automobilske opreme. Ova američka firma je započela sa radom davne 1904. godine što znači da danas ima tradiciju dugu više od sto godina.

 

Na primer, proizvodila je klipove za Winton Motors Company, drvene kotače za Ford, potom kočnice za Ford i tako redom. Deo po deo, TRW je izrasla u snažnu kompaniju koja sa ponosom ističe da je vodeća u sistemima za bezbednost na vozilima. Glavni im je cilj stalni rast te ulaganje u nove tehnologije kako bi se dobili kvalitetan proizvod po najnižim cenama. Takođe, poslednjih nekoliko godina u tvrtki shvataju da samo najveći brinu o okolini pa su velike napore uložili te još uvek ulažu u očuvanje okoline, odnosno smanjenje zagađenja u procesu proizvodnje. Preduzeće takođe pokušava stvoriti bolje radne uvete pa je sponzor za kampanju 'Manage Stress' kojom se pokušava smanjiti razina stresa u radnoj okolini.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope