Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

TYC

'The brighest choice' ili 'Najsvetliji izbor' je moto kompanije TYC, punog naziva TYC Europe koja ima svoje sedište u Holandiji, a zapravo je podružnica kompanije sa Tajvana TYC Brother Industrial Co., Ltd. Glavni posao kompanije fokusiran je na izradu lampi i svetala za sve poznate marke automobila na svetskom tržištu. U svojoj proizvodnji poštuju međunarodne standarde kvaliteta te su vlasnici različitih sertifikata koji idu tome u prilog. Bave se proizvodnjom zamenskih lampi i svetala, ali takođe i originalnih delova za vozila. Njihovi su proizvodi poznati na svim kontinentima. TYC takođe ima u vlasništvu i mnoge druge kompanije koje se bave proizvodnjom istih delova pa se zapravo radi o poslovnoj grupi kompanija ujedinjenih pod jednim nazivom - TYC.
 
Posebno su ponosni na svoj razvijeni međunarodni lanac nabavke koji omogućavaju kratki vremenski rok od porudžbine proizvoda pa do dolaska do kupca. Zadnjih nekoliko godina fokusirali su se na izradu kvalitetnih LED svetala jer su upravo u ovoj tehnologiji uvideli su veliki potencijal sa obzirom na kvalitet, trajnost, ali i ekološke standarde. Kompanija je tako bila prvi proizvođač LED lampi na svetu koji je za jedno vozilo proizvelo 100 posto lampe ovakvog porekla i kvaliteta. Zaista, sada znamo zašto je TYC izbor - najsvetliji izbor, zar ne?
 

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope