Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

ULO

 

ULO je nemačka kompanija čija je delatnost fokusirana na proizvodnju i plasiranje svetala i ogledala za sve vrste vozila. U preduzeću tvrde da kvalitet ne podnosi nikakve kompromise i da im je upravo to vodeći moto uz to nude 100 odsto originalne delove za vozila bez brendiranja. Preduzeće namiruje potrebe najvećih svetskih proizvođača automobila kada se radi o retrovizorima, spojašnih i unutrašnjima te svetlima, vanjskima prednjim i stražnjim.

 

ULO ja zapravo deo Odelo grupe, vodećeg proizvođača ogledala i svetala za vozila, a Odelo grupa zapravo je od 2011. godine u vlasništvu Bayraktarlar Holdinga koji je smešten u Turskoj, u Istanbulu. Ova turska kompanija također ima dugu tradiciju proizvodnje delova za vozila, odnosno još od 1979. godine vlasnici su brenda Farba. ULO je započeo sa proizvodnjom svetlećih tela još davne 1947. godine pa sa ponosom ističu kako su današnja ogledala i rasvetna tela za vozila rezultat dugog iskustva i tradicije. Poslednjih nekoliko godina preduzeće najviše ulaže u proizvodnju i razvoj LED svetala i općenito tehnologije, kao budućnosti u ovoj branši. Ističu kako se u ovom poslu ništa ne sme uzeti zdravo za gotovo te se nikada ne sme zadovoljiti postojećim standardima.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope