Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Uniroyal

Zašto kažemo gumeni tigar? Zato jer je kompanija kao svoj zaštitni znak, za maskotu izabrala baš tigra te ga nazivaju The Uniroyal Tyre Tiger. Iako je firma nastala znatno pre, tigar je postao zaštitni znak tek 1961. godine, predstavlja tradiciju, ponos i postojanost koju je firma pokazala u svojim decenijama rada i delovanja. Firma je nastala davne 1892. godine, a u to doba je nosila naziv U. S. Rubber Company. Na američkom su tržištu prisutni već više od veka, a poznati su i daleko šire.

Firma se bavi proizvodnjom guma za automobile i kamione, posebno su ponosni na trajnost svojih guma pa ištiću kako se radi o kvaliteti koja je dostupna većini kupaca. Još nešto po čemu je ova firma poznata jest ogromna guma Uniroyal koja služi kao reklamni znak, ali budući je već prisutna decenijima, postala je i svojevrsna američka ikona. Guma je nastala kao festivalska atrakcija za festival guma 1964./1965. godine u New Yorku, nakon završetka festivala prebačena je u Michigan te se svakih nekoliko godina mnogo ulagalo u njezino popravljanje, ali i modernizaciju. Zadnje ulaganje u Giant Tire bilo je 2003. godine i iznosilo je milijun dolara, što znači da će još dugo ostati jedan od najprepoznatljivijih američkih simbola.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope