Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Uniwheels

UNIWHEELS je zapravo grupa kompanija koja se bavi proizvodnjom naplataka za vozila, a nazivaju se najvećim i najboljim proizvođačem naplataka od aluminija na evropskom tlu. Proizvodnju odlikuje visoka tehnologija te glavna sedišta kompanija ima u Švajcarskoj, Švedskoj, Nemačkoj i Poljskoj. Mahom se bave proizvodnjom rezervnih naplataka za vozila, a posebno su ponosni na svoju liniju naplataka za sportske automobile.

 

Preduzeće je na tržištu prisutno duže od četrdeset godina, a u proizvodnji najčešće se koriste metodom pritiska pod laganim tlakom. Grupa okuplja sledeće proizvođače naplataka koji pod jednim imenom, UNIWHEELS, izlaze na tržište: ATS, RIAL, ALUTEC i ANZIO. Naplaci iz ove grupe proizvođača prigodni su za sva vrsta vozila, od pravih limuzina pa do klasičnih automobila. Iako je glavnina prodaje fokusirana na evropsko tlo, tvrtka također izvozi i na druge kontinente te je veoma uspešna u prodaji i plasiranju svojih naplataka. Prilikom proizvodnje poštuju međunarodne standarde kvalitete te svi njihovi naplaci prolaze kroz stroga testiranja kako bi se videlo koliko su izdržljivi i kvalitetni. Posebno je zanimljivo da njihovi naplaci imaju pet godina garancije od rđe i to upravo zahvaljujući prelivu koji ide na svaki proizvod, a naziva se 'Protect 4 Life'.

Uniwheels proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope