Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Korisnički račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Valeo

Valeo
Kompanija Valeo se bavi proizvodnjom i distribucijom rezervnih delova za automobile. Osnovana je 1923. u Saint - Queenu u Francuskoj. Prvi proizvodi bili su delovi za kočnice i kasnije proizvodnja počela da se širi na sve druge delove potrebne za vozila, pre svega kvačila, ali sve ostalo. Danas je to kompanija proizvodi i nabavlja delove za sva vozila, imaju čak 78.600 zaposlenih i posluju u 29 zemalja. Zarada ide i do neverovatnih 12,1 milijardi dolara godišnje. Ovo nije kompanija koja samo proizvodnjom rezervnih delova već se bavi istraživačkim radom što se tiče poboljšanja određenih delova pa tako imaju čak 12 centara za istraživanje i 34 centra za razvoj.
 
U poslednjih nekoliko godina, naročito usmerena na razvoj tehnologije za smanjenje emisije ugljičkog dioksida i žele više da prošire na tržište Azije, tržište koje se stalno beleži veliki rast. Valeo je u stvari grupa proizvođača, a ime je nastao osamdesetih godina kako bi se svi objedinili pod jednim imenom. Valeo potiče od latinske reči "Ja sam dobro", koja se zvala tada italijanske podružnice preduzeća.
 
Danas kompanija je podeljena u četiri grupe - Sistemi za udobnu i bezbednu vožnju sistema za povećanje snage, sistemi za temperaturu i svetlosnim sistemima.
 

Naši kupci nas vole širom Evrope