Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Valvoline

Valvoline je proizvođač ulja i maziva za vozila sa tradicijom dugačkom više od stotinu godina. Tvrtka je rođena u doba industrijske revolucije i velikih promena, odnosno u doba kada su parne lokomotive procvetale i bile jedno od glavnih prevoznog sredstava. No, budimo konkretniji. Dakle, američki lečnik John Ellis je proučavao mogućnosti lečenja petrolejom te je sasvim slučajno otkrio kako se može podmazivati sirovom naftom, odnosno 1866. godine je stvorio mazivo koje je bilo veoma pogodno za svakodnevno podmazivanje ogromnih parnih mašina, tj. delotvorno je na visokim temperaturama koje se stvaraju u takvim mašinama.

 

Nakon osam godina ovo je ulje nazvao Valvoline te je tako nastao prvi brend, odnosno zaštićeni znak u naftnoj industriji. Ovo je pokrenulo pravu revoluciju u nameni parne mašine jer se novim uljem onemogućavalo slepljivanje ventila i cilindara te se zaustavilo i curenje na zaptivačima. Danas je Valvoline i dalje jedno od najprodavanijih ulja na svetu, koristi se u oko 140 država diljem sveta, a plasira ga preduzeće Ashland Inc. Ova firma u svom vlasništvu ima mnogobrojne laboratorije u kojima se konstantno testira snaga Valvoline ulja, ali takođe i razvijaju nova kako bi svaki kupac za sebe pronašao baš ono što mu treba. Valvoline je kompanija stara 140 godina i svakim je danom sve bolja.

Valvoline proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope