Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

VanWezel

VanWezel, punog imena WanVezel Autoparts belgijska je kompanija, članica grupe Unipart te je jedna od nekoliko najvećih evropskih proizvođača delova i sistema za hlađenje za vozila. Smeštena je u belgijskom gradu Tienenu te ima podružnice u Nemačkoj, Češkoj, Italiji, Holandiji i Austriji. Na tržištu je prisutna preko 65 godina. Glavna misija ove kompanije je napraviti proizvode koji su jeftiniji od prosečnog proizvoda na tržištu, ali ne nauštrb kvalitete. Dakle, proizvode delove koji moraju zadovoljiti najstrože standarde kvaliteta, ali u isto vreme su jeftiniji nego klasična ponuda na tržištu.
 
Kompanija je posebno ponosna na svoje plastične i metalne delove za automobile koji su objedinjeni jedinstvenim imenom EQuipart, što je skraćeno od 'equivalent parts' (proizvodi iste vrednosti). Ovo konkretno znači da sve haube, branici i svi ostali delovi sa oznakom EQuipart imaju istu kvalitet kao i originalni delovi za vozila za koja su namenjena jer su prošli veoma stroge testove kvaliteta. Naime, kompanija je posebno ponosna na svoj tehnički centar osnovan pre 15 godina, u kojem svi delovi prolaze oko 150 testova kvalitete koji su posebno dizajnirani kako bi povećali standarde. Po ovome je firma WanVezel jedinstvena na svetu. Proizvod dobija oznaku EQuipart tek kada 100 odsto prolazi sve zadate testove. 
 

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope