Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

View Max

View Max Industrial Co., Ltd. osnovano je novembra 1992. godine. Njihovi glavni proizvodi su retrovizori automobila, pokazivači smera i drugi povezani proizvodi. Sedište kompanije je u Tajvanu. U tri proizvodna pogona zapošljavaju 130 ljudi. Cilj kompanije je postizanje 100% zadovoljstva kupaca. Njihova politika kvaliteta je da kupcima pruže visokokvalitetne proizvode sa ličnom ambalažom po povoljnoj ceni kako bi zadovoljili njihove zahteve.

Prvo, fokusirali su se pre svega na evropsko tržište. Kako bi obezbedili širi asortiman proizvoda i bolje usluge kupcima, svoju proizvodnju su proširili i na korejske i japanske automobile koji su pogodni za evropsko tržište. View Max uspešno prodaje proizvode širom Evrope, Severne Amerike, Latinske Amerike, Afrike i Azije, u više od 40 zemalja. Konstantno poboljšavajući njihov kvalitet, oni žele da pruže svojim klijentima najsofisticiranije proizvode i usluge.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope