Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Visteon

Visteon, punog imena Visteon Corporation (VC) je američka kompanija koja je 2000. godine nastala od Ford Motors Company, a bavi se proizvodnjom najrazličitijih delova za vozila, pre svega marke BMW, General Motors, Daimler i Ford, međutim sve se više koncentriše na azijske proizvođače automobila, pre svega Nissan i Hyndai. Sedište preduzeća je u Michiganu, a širom sveta ima oko 24,000 zaposlenih te im godišnja prodaja delova za vozila iznosi oko 7,5 milijarde dolara.

 

Oko 80 odsto prodaje odlazi baš na Severnu Ameriku. Preduzeće je svoju delatnost podelila na tri glavna dela – sisteme za vazduh, elektroniku i unutaršnje sisteme vozila. Preduzeće je dobitnik mnogih nagrada za svoje delove pa je tako 2013. godine čak dobila i jednu nagradu za kvalitet koja je stigla iz Rusije. U preduzeću su posebno koncentrisani na odnose sa kupcima kako bi stalno mogli ulagati u novitete i tako ići u korak sa zahtevima tržišta. Vlasnici su raznih sertifikata, posebno onih za menadžment i kvalitet te poslednjih nekoliko godina mnogo ulažu i u zaštitu okoliša i obnovljive izvore energije. Nalaze se među 500 najuspešnijih preduzeća na američkom kontinentu. Također, kompanija mnogo ulaže i u različitost svoje ponude te im je upravo to jedna od mota u radu.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope