Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Vredestein

Kompanija je osnovana 1908 godine u Holandiji. Kada ga je 2009. godine kupila kompanija India Apollo Tires Ltd., preimenovali su je u Apollo Vredestein BV. Povećali su svoje proizvodne kapacitete u Holandiji i Indiji. Gume za vozila na dva točka i za industrijsku upotrebu proizvode se u specijalizovanim kompanijama u Istočnoj Aziji. Zahvaljujući kupovini kompanije Apollo Tires Ltd., Vredestein je dobio pristup azijskim i bliskoistočnim tržištima. Danas kompanija zapošljava više od 1.700 ljudi i dobro je zastupljena u Evropi, SAD i Kanadi.

Vredestein je tržišno orijentisana kompanija koja se fokusira na stalne inovacije i unapređenje poboljšanje poslovne uspešnosti kao i razvoj talenata. Njihova misija je unosan posao sa stalnim protokom novih i inovativnih proizvoda najvišeg kvaliteta, omogućen visokom preduzetničkom kulturom koja podstiče zaposlene na razvoj i uživanje u svom poslu.

Vredestein proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope