Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Walk

Tko ne bi poželio raditi više stvari odjednom? Npr. hodati i tako pokušati ostati u formi i poraditi na liniji, a u isto vreme i čistiti. Sve ovo omogućeno je pomoću posebnog proizvoda koji se zove Walk & Clean. Na prvi pogled ovaj proizvod izgleda poput obične krpe za čišćenje sa mikro vlaknima, međutim kada se odlučite otvoriti kutijicu i izvaditi sve na svjetlost dana, shvatiti čete da se zapravo radi o – papučama. Dakle, vi obujete papuče, a potom hodate po svom stanu ili kući i na taj način čistite prašinu sa podova, ako odlučite podići nogu, možete očistiti prašinu sa kojeg udubljenju na vratima i na sličnim mestima.

 

Papuče su veoma su tople i udobne, zapravo kao stvorene za hladnije zimsko doba, kada je nogama najbolje da su na toplom, takođe i kada se kupuju pokloni povodom Božića i Nove godine. Papuče su napravljene od mikro vlakana koja privlače prašinu, takođe se i veoma lako peru. Taban je osmišljen tako da su papuče veoma udobne pa ih, ako to želite, možete nositi čitav dan i tako doista dobro uglancati podove u svome domu.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope