Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Wanli

Wanli Tire Corporation Limite osnovana je u decembru 2004. godine i u potpunom je državnom vlasništvu (Kina). Nalazi se u industrijskom parku Pearl u gradu Congva. Sa godišnjim kapacitetom od 16 miliona guma i 2800 zaposlenih, Wanli Tire je najveći proizvođač guma na jugu Kine i jedan od najvećih izvoznika guma u zemlji. Wanli Tire je član Guangzhou Manufacturing Top 100. Poslednjih godina stekli su veliko priznanje u oblastima sigurne proizvodnje, zaštite životne sredine i poštovanja ugovora. Takođe su primili brojna priznanja i nagrade. Njihovo tehničko znanje, kvalifikacije i iskustvo čine ih jednim od lidera u industriji. Moto Vanli Tire je „usredsređenost na najbolji balans“, što ukazuje na njihove napore da ponude svojim kupcima najveći mogući kvalitet guma.

U februaru 2016. godine, dobili su TUV Rheinland sertifikat za svoja dva glavna proizvoda (Comfort Series H220 i Snov Series SV211) i dobili prestižni TUV Rheinland Test kao prva kompanija za proizvodnju guma u Kini. Stekli su poverenje i kineskih i međunarodnih klijenata. Izvoz čini 52% ukupnog obima prodaje Wanli Tire. Njihove gume prodavane su u više od 150 zemalja širom sveta, sa registrovanim zaštitnim znakovima na glavnim izvoznim tržištima, uključujući SAD, Veliku Britaniju, Australiju, Belgiju i Holandiju.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope