Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Wesem

Kompanija Wesem obezbeđuje osvetljenje za poljoprivredne mašine i vozila od 1977. Visoki kvalitet Vesem sijalica obezbeđuju visokokvalifikovani stručnjaci, najsavremenije mašine, odeljenje za istraživanje i razvoj kao i vrhunska laboratorija za merenje i ispitivanje. Dizajnirani i proizvedeni u Poljskoj, njihovi proizvodi uspešno kombinuju moderne trendove dizajna sa najnovijim tehničkim rešenjima. Zbog toga su dugi niz godina prisutni na evropskom, azijskom i američkom tržištu.

Pored toga, odličan odnos cene i kvaliteta je razlog što njihove lampe koriste mnogi OEM proizvođači, kao i veletrgovci rezervnih delova iz mnogih delova sveta. Kompanija Wesem se tradicionalno fokusirala na potrebe svojih kupaca. Fleksibilnost i inovacija pomažu kompaniji da udovolji i najzahtjevnijim potrebama svojih kupaca.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope