Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Westlake

Kompanija Westlake je osnovana 1958. Godine. Najbolji je proizvođač guma u Kini. U 2015. godini zauzeli su 10. mesto među 75. najboljih proizvođača guma na svetu. Filozofija kompanije je sjajna saradnja sa dobavljačima, 10.000 kompanija koje prodaju svoje proizvode širom sveta i milioni kupaca koji imaju poverenja u njihove gume.

Njihovi inženjeri usko sarađuju sa međunarodnim timom za istraživanje i razvoj koji čine japanski i korejski stručnjaci. Njihova želja da proizvode kvalitetne gume naterala ih je da uspostave sistem kontrole kvaliteta koji su odobrili svi najveći svetski proizvođači guma, kao i najpoznatiji svetski proizvođači automobila (poput Volvo). Predstavili su najnoviju i najsnažniju liniju proizvoda na svetu. Pre napuštanja proizvodne linije, svaka guma Westlake se, pored rendgenskih snimaka, takođe ručno pregleda. Garantuju kvalitet svojih guma uz odgovornost svojih zaposlenih, poslovnim procesom i naprednim proizvodnim prostorom i opremom.

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope