Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

Wolf

Mi sipamo svoje iskustvo i inovaciju u vaš motor', jedan je od mota ova kompanije. Radi se o kompaniji punog imena Wolf Oil Corporation koja ima sedište u Antwerpenu u Belgiji, osnovana je još davne 1955. godine. Od tada pa sve do danas firma stalno ulaže u inovacije te je posebno okrenuta zahtevima tržišta, odnosno krajnjih kupaca. U svom okrilju imaju oko 150 specijalista koji neumorno rade na izumima koji će poboljšati kvalitetu ulja, takođe ga učiniti i dostupnijim što većem broju ljudi. Uz ulja, bave se i proizvodnjom ostalih tekućina koje se koriste u vozilima, specijalizovani su se u 100 odsto čistim tekućinama, uljima i mazivima koji poboljšavaju performanse vozila te u isto vreme smanjuju emisiju štetnih plinova te potrošnju goriva.

 

Ova tvrtka takođe usko sarađuje sa kompanijama koje se bave proizvodnjom aditiva za ulja i goriva pa skupa sa njima traže najbolja rešenja za moderna vozila i zahteve modernih vozača. Vizija ove firme su specijalizirana ulja i lubrikanti koji će biti napravljeni tačno za određeno vozilo i tako dobiti maksimalne performanse od svakog vozila. također, shvataju da je i ekološka strana priče itekako važna pa stoga mnogo ulažu upravo u održivi razvoj.

Wolf proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope