Pozovite nas 011 6350 515
Svi proizvodi

Vaša garaža je prazna. Bez brige, nije bilo lopova :)

Parking

Uporabniški račun

Registrujte se!

Registrovanim korisnicima je kod nas još komfornije. Pogledajte prethodnu kupovinu, uživajte u posebnim ponudama, sastavite listu želja i sačekajte da vas obavestimo, ako se spusti cena vašeg najdražeg proizvoda.

Registrujte se!

Korpa je prazna

Dodajte u korpu sa proizvodima...

ZKW

Od Beča pa do celog sveta – moto je austrijske tvrtke ZKW koja se bavi proizvodnjom elektronike i rasvetnih tela za auto industriju. Preduzeće je nastalo 1938. godine, osnovao ju je Karl Zizala od čijeg prezimena i imena i dolaze prva dva slova u naslovu tvrtke, dok W dolazi od nemačke inačice za Beč – Wien. Pedesetih godina prošlog veka firma se proširila kupivši drugu tvrtku koja se bavila istim poslom, te danas zapošljava oko 4,000 ljudi u svojim proizvodnim postrojenjima u Austriji, Češkoj, Slovačkoj, Indiji, Kini, Meksiku i Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Bave se i proizvodnjom originalnih delova i zamenskih delova za sve poznatije vrste vozila na svetu. Stalno mnogo ulažu u proizvodnju te tako koriste minijaturne lasere, mikro sisteme za proizvodnju, posebne diode kako bi razvili što bolju elektroniku i rasvetu za vozila. Najviše, pak ulažu u razvoj LED rasvete. Led nazivaju rasvetom budućnosti koja je već ovde te mnogo ulažu upravo u rasvetu za vozila koja nosi takav epitet. Ako u glavi imate visoko razvijene laboratorije u kojima radnici slažu veoma sitne, osetljive, ali visoko kvalitetne komponente, onda imate pravu predstavu o izgledu ZKW postrojenja. Budućnost je ovde, a ZKW ima odgovor za nju!

ZKW proizvodi su u sledećim kategorijama:

Auto moto vesti

Naši kupci nas vole širom Evrope